SERVICII

Creăm și dezvoltăm branduri, cu empatie, creativitate și scop.

Ajutăm oamenii să te cunoască.

Multe site-uri vă permit să vă direcționați eforturile de publicitate către oameni pe baza datelor demografice și a intereselor. Aceasta înseamnă că puteți obține cel mai bun profit pentru banii dvs. afișând reclamele numai utilizatorilor de rețele sociale care probabil vor face parte din piața dvs. țintă.
În unele cazuri, este posibil să doriți să optimizați anunțul pentru un număr maxim de clicuri si să plătiți pe click. pentru alte campanii, ați putea prefera să plătiți pe afișare.
Vom lucra împreună pentru a determina strategia de marketing în rețelele sociale care îți va oferi cea mai bună rentabilitate a investiției. Ne vom asigura că reclamele tale sunt difuzate pe canalele potrivite de rețele sociale și că ești direcționat către publicul potrivit.

Marketing

Te ajutăm să ajungi la clienți noi care nu au auzit niciodată despre tine. Plecăm de la premisa că toate afacerile au 2 tipuri de clienți – unul care știe despre ea și unul care nu știe. Pe baza acestui lucru, obiectivul de vârf Marketingului este de a crește acoperirea și de a face publicul să fie conștient de afacerea ta.

 • Online Marketing
 • PR Marketing
 • Social Media Marketing
 • Offline Marketing

Creăm branduri care ies în evidență și spun o poveste.

Fiecare dintre noi aude cele mai mari povești de brand în fiecare zi. Cei mai mulți cred că un brand poate fi deținut doar de o companie mare, precum Amazon, Google, Microsoft, Netflix, HBOGO, BMW, Audi, Toyota etc.
Putem continua să expunem câteva dintre cele mai mari mărci care există, dar ne vom opri, pentru că, așa cum s-a spus mai sus, suntem și noi un brand. La fel ca afacerea pe care o deții, mașina ta, casa ta, ultima masă pe care ai adus-o, toate acestea sunt mărci în felul lor unic.
Timpul și experiența ne-au înarmat cu instincte puternice și cunoștințe solide, astfel încât să putem dezvolta un brand care poate schimba perspectivele, modurile de gândire și poate influența, în cele din urmă, procesul de luare a deciziilor și comportamentele consumatorilor.

Branding

Hai să îți povestim despre unele dintre cele mai bune lucrări ale noastre de branding și să te inspirăm să oferi afacerii tale o nouă identitate, prin creativitate, inovație și abordări noi.

 • Strategie de Brand
 • Logo & Identitate
 • Ton de comunicare
 • Campanii integrate

Construim experiențe interactive care implică și inspiră.

Oricine poate crea un site web. Ceea ce creăm sunt experiențe de brand bogate, digitale, care te conectează cu clienții la un nivel mai profund. Un site web este adesea cel mai semnificativ punct de contact al unui brand.
Web-ul oferă un nivel de implicare și de povestire pe care niciun alt mediu nu le poate oferi.
Și exploatăm acest potențial pentru clienții noștri prin construirea de site-uri web inovatoare, care sunt în părți egale viziune strategică, perspective bazate pe date, tehnologie avansată și design de pionierat. Rezultatul este o călătorie interactivă singulară care duce direct la loialitatea mărcii.

Websites

Am ajutat pe toată lumea, de la startup-uri mici până la companii cu cifre de afacere de peste 50mil$, să construiască site-uri web care cresc percepțiile, creează încredere și stimulează creșterea. De la arhitectură la dezvoltare, echipa noastră descoperă în mod proactiv cea mai bună modalitate de a vă împărtăși marca și produsele cu întreaga lume. 

 • Arhitectură
 • Abordare creativă prin design
 • Ton de comunicare și copywrite

Proiecte.

Vezi ce am lucrat în ultima perioadă

Noile tendințe în marketing și poziționare

Branding 101: Classic Branding Lesson

Branding 101: Classic Branding Lesson